sâmbătă, 6 martie 2010

Defilarea de 1 Decembrie 2007 01.12.2007



Varianta 1 - Wow, ce mishteaux a fost, cool, ce tari erau militarii in uniformele lor noi si ce marfa erau Hummerurile alea si tancurile... Super-tare!

Varianta 2 - Daca in Bucuresti nu mai vezi decat rar cate un Aro, de ce sa nu admiri vreo 5-6 cu ocazia defilarii de Ziua Nationala? In premiera (cred) a defilat si un ATV, probabil ca la anul generalii vor defila cu mopedurile.
Lumea s-a inghesuit sa vada niste tancuri care rulau destul de bine pe asfalt si niste soldati plictisiti. Pai daca tot ati scos rachetele alea si tancurile, macar defilati si voi cu vreo 30 de tancuri si cu niste focoase mai ca lumea.
Propun ca la anul defilarea sa se faca pe Splaiul Independetei si Splaiul Unirii ca sa defileze si niste barcute, ca scafandrii aia erau cam penibili... Cum Doamne-iarta-ma sa scoti scafandrii la defilare cu buteliile de oxigen in spate??? De ce n-au defilat si aia de la popota cu cazanele, furierii si secretarele din MApN...
A, sa nu uit... Motoarele camioanelor cam polueaza... Sunt conforme cu normele europene?

UPDATE: Pentru anul 2008, Basescu spune că îşi doreşte un premier competent, cu care să poată colabora. Eu i-l propun pe Videanu!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu