sâmbătă, 6 martie 2010

Despre iubitorii de animale 02.11.2007

Câinii vagabonzi şi-au făcut din nou apariţia în zona Casei Presei Libere, unde un ziarist a fost atacat vineri dimineaţă, fiind muşcat de picior, ne anunta Rompres.
"În pofida măsurilor anterioare de sterilizare şi izolare a câinilor comunitari, la Casa Presei Libere şi-au făcut apariţia, în ultima vreme, noi exemplare, aciuate pe lângă chioşcurile amplasate pe coridoarele exterioare de trecere ale clădirii, aflate în administrarea SAISAP.
Aici, câinii vagabonzi pot găsi oricând ceva de mâncare, între gunoaiele aruncate în jurul chioşcurilor.
Primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, a precizat, pentru ROMPRES, că răspunderea în acest caz revine Primăriei Capitalei.
''În prezent, serviciul de ecarisaj se află în subordinea Primăriei Generale. În urma numeroaselor reclamaţii ale cetăţenilor Sectorului 1, noi am solicitat, în repetate rânduri, Primăriei Generale a Capitalei predarea acestui serviciu. În prezent, locuitorii sectorului se adresează primăriei de sector care, la rândul ei, înaintează cererile servicului de ecarisaj din subordinea Primăriei Capitalei', a explicat edilul sectorului 1.
Sute de bucureşteni sunt atacaţi zilnic şi muşcaţi de câinii fără stăpân. Cele şase echipaje de hingheri din Capitală susţin că ''saltă'' zilnic o sută de maidanezi. Totuşi, majoritatea acestora se întorc pe străzi, fiind luaţi pe semnătură de 'iubitorii de animale'."

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu