sâmbătă, 6 martie 2010

Sunteti de o nesimţire incredibilă. Sunt in timpul meu liber! 18.06.2007



Cam asa s-a exprimat un politician care a avut, recent, o luna de zile timp liber sa-si poarte camasa in dungi (dungi subtiri) prin piete. Si ca nu cumva sa-si piarda serviciul, ne-a chemat sa mergem la vot, ca sa vedem cit de cool este. Numai ca, surpriza! La vot au venit mai putin de jumatate dintre oamenii cu drept de vot, poate si pentru ca oamenii se aflau in timpul lor liber. Si nici cei din tari straine care promiteau ca voteaza cu sutele de mii, nu s-au dus la urne decat vreo 80 de mii. Aveau o scuza, multi erau la munca.
Politicianul nu s-a suparat pe oamenii care au fost la gratare sau in parc in loc sa stea citeva minute la coada ca sa puna stampila pe DA sau NU. Nu s-a suparat pentru ca, dupa ce a talharit o fata, tot s-a intors la munca, desi in Marea Britanie ar fi fost condamnat la un an de puscarie. S-a mai intilnit cu unul, cu altul, a uitat sa condamne rasismul, a mai motait la o conferinta si a zis ca e surmenat si a plecat la mare, sa se odihneasca la nervi. A ramas cool-cool, chiar al-cool. Nu s-a suparat pe turistii si gura-casca de-l iau drept maimuta si ii fac poze pe unde il prind (incercati sa vi-l inchipuiti pe orice lider european in ipostaza asta...). Nu. S-a suparat insa pe ziaristi, iar supararea aceasta este tot mai evidenta pe zi ce trece.
Dupa tot raul pe care l-ati facut, dati dovada de o nesimtire incredibila, domnule. Am curaj sa afirma asta pentru ca sunt in timpul meu liber si spun ce gindesc. Iar de votat nu mai votez de 3 ani, pentru ca nu vreau sa ma mai deranjez in timpul meu liber pentru niste nesimtiti...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu