luni, 1 martie 2010

Furia cumparaturilor (31.03.2007)

Iată ce scrie pe site-ul Hotnews. Pentru mine - şi cred că şi pentru alţii - nu mai este o ştire... "Sambata dupa-amiaza, circulatia intre Arcul de Trium si zona centrelor comerciale din Baneasa se desfasura cu dificultate. Se circula bara la bara, iar politistii faceau fata cu greu circulatiei. Sute de bucuresti au ales sa isi faca cumparaturile pentru Paste in centrele comerciale din aceasta zona, dand peste cap traficul."
Ok, pofta romanului de merge la cumpături devine de neoprit. Ne ducem la hipermrket cu speranţa că "poate n-o fi aglomerat", iar odată ajunşi la locul faptei nu mai putem da înapoi, chiar dacă ne învârtim câteva minute în căutarea unui loc de parcare. Câţi dintre dvs v-aţi întors din drum de la hipermarket din cauza aglomeraţiei? Constat că apropierea Craciunului şi a Paştelui ne transformă în pelerini la hipermarket. Plecăm spre magazin cu o lista fermă de cumpărături - de umplut frigiderul - şi ne întoarcem acasă cu o colecţie de lucruri inutile.
Cititori ai blogului, vă propun să vă împărtăşiţi experienţa hipermarketistică. De ce mergem la hipermarket (bine, în afară de motivul evident). Putem trăi fără hipermarket? Ce ar trebui să se mai construiască pe lângă hipermarket - un hotel, un spital, o gradiniţă, o biserică? Mulţumesc...
P.S. Eu nu m-am dus la cumpărături sâmbătă. Poate luni... :-)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu